Met deze nieuwe en moderne stukadoortechnieken zijn we in staat harmonieuze wanden te ontwerpen met schitterende kleuren -die mengbaar zijn in de nuances die u wilt. Het geheel geeft een bijzondere aanblik.
boerderij vesthoeve 21De wanden zien er uit alsof ze gestuct zijn maar zijn bovendien nog zo glad en zuiver als behang.
Pandomo Wall is een decorpleister op cementbasis, met een hard en tegelijkertijd diffuus open oppervlak. Het effect: een gladde en belastbare wand die veel creatieve mogelijkheden en inbreng biedt. 

Pandomo Wall wordt met een olie geïmpregneerd, maar is niet vettig en niet besmettelijk.
Vuil kan gemakkelijk worden afgewassen en ten alle tijden kan de wand opnieuw bewerkt worden.

In 2007 werd Pandomo wand genomineerd voor de Duitse Designprijs.

Pandomo wand is in vele kleuren leverbaar en geeft elke ruimte een exclusieve uitstraling.

 

Voor meer project foto's van sfeervolle uitvoering in Pandomo Wall: 

 -Boerderij project met o.a. badkamer in Pandomo Wall

 

Hieronder een ander voorbeeld van een badkamer in Pandomo Wall

Badkamer in Pandomo Wall

In dit project komt sterk naar voren wat wij nastreven: Samen met de klant in gesprek gaan om te ontdekken wat het beste bij u en uw woning past en kiezen met welk materiaal we gaan werken binnen het budget.

boerderij vesthoeveHet stukadoorswerk zou eerst standaard pleisterwerk worden, maar na overleg met eigenaresse wilde ze het oorspronkelijke karakter van de oude boerderij en stallen behouden met de mooie houten balken.

boerderij vesthoeve 18We hebben toen een proef opgezet om de hoeken rond te maken en uit de hand te stukadoren . Een toegepaste techniek , zoals dat vroeger in een stal werd toegepast met een speciale struktuur in het stucwerk, en afgewerkt met kalkverf van Farrow and Ball.

Uiteindelijk is het deze keuze geworden.