Hoofd menu

restauratie werk aan verbouwing van monumentaal pand in Den Bosch

restauratie werk beton historisch pand den Beosch 2restauratie werk beton historisch pand den Beosch 5

 

Restauratie werk aan verbouwing van monumentaal pand in Den Bosch

Het in originele staat terugbrengen en van naden trekken in cementpleisterwerk.

 • restauratie_werk_beton_historisch_pand_den_Beosch_2
 • restauratie_werk_beton_historisch_pand_den_Beosch_3
 • restauratie_werk_beton_historisch_pand_den_Beosch_4
 • restauratie_werk_beton_historisch_pand_den_Beosch_5
 • restauratie_werk_beton_historisch_pand_den_Bosch_1

 

 

Badkamer voorbereiden voor perfect resultaat

Kent u dat? U bent toe aan een nieuwe badkamer en hebt al veel ideetjes en ontwerpen langs zie komen.

Maar de ruimte die je wilt gaan gebruiken heeft natuurlijk niet die rechte wanden en vloeren zoals in de folders om uiteindelijk tot een strak resultaat te komen.

Schuine dakwanden,nissen en hoeken etc. Hoe gaat dat uitpakken?

Wij zijn specialisten in dit soort werk!

Hieronder wat voorbeelden van wandbewerking die uiteindelijk afgewerkt zal gaan worden met een verflaag en coating.

 

Badkamer ondergrond voorbereidenBadkamer ondergrond voorbereiden is belangrijk

Lees meer: Badkamer voorbereiden voor perfect resultaat

Speciale stukadoors klus in houtgestookt passiefhuis

gebruik van speciale hechtmortel bij boograam in passiefhuisJohan en Corrie van der Stoel zijn met veel passie in Oerle hun houtgestookte passiefhuis aan het bouwen.

Voor ons een extra uitdaging om d.m.v. goede samenwerking en afstemming  m.b.t. de speciale eisen die o.a. luchtdicht bouwen met zich meebrengt , uiteindelijk een mooi eindresultaat te realiseren.

Door gebruik te maken van speciale hechtmortel zijn we in staat om gaten en overbruggingen bij  ingewikkelde en aparte constructies tot wel 9 cm in 1x te dichten.

Door de korte droogtijd en speciale eigenschappen kan er de volgdende dag al weer verder gewerkt worden.  Dit werkt natuurlijk ook positef uit m.b.t. de snelheid van het verdere afbouw proces.

raamboog bijna klaar

 

Lees meer: Speciale stukadoors klus in houtgestookt passiefhuis

Kitvoegen en Kitwerkzaamheden

kitwerk vervangen fontein

Onze kitwerkzaamheden variëren van het afkitten en waterdicht maken van badkamers, afkitten van trappen, afkitten van keukens, tegelvloeren, betonvloer, natuursteen, galerijvloeren, zwembaden, fonteinen, zowel voor particulieren als bedrijven.


Kitvoegen zijn een belangrijk onderdeel van de afwerking van uw project uitgevoerd in Beton, Betonlook, Beton Ciré,Tadelakt of tegelwanden en vloeren.

In de praktijk van de afgelopen jaren hebben we gezien dat dit kitvoegen alleen door specialisten gedaan kan worden, voor een perfect en blijvend resultaat.

Theo Vermeltfoort verricht deze kitwerkzaamheden in eigen beheer zowel voor het particuliere als het zakelijke segment.

We hebben daarnaast diverse partners met wie we al jarenlang constructief samenwerken o.a. Riny Oerlemans Kitwerken.

Wij leveren uitstekende kwaliteit kitwerk tegen goede prijzen. De kwaliteit van onze producten en onze vakmensen zijn van groot belang voor het uiteindelijk resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kitwerk herstel lekkende fontein

Lees meer: Kitvoegen en Kitwerkzaamheden

Decoratieve Betonlook vloer afwerking

 

Wilt u binnenkort genieten van een unieke nieuwe praktische betonlook vloer in de woonkeuken, hal of badkamer? of uw kantoor of bedrijfsruimte?

 

Badkamer vloer afverwerkingWat dacht u van prachtig decoratieve gepleisterde cementgebonden vloeren, incl. 2 componenten coating.

En het kan ook toegepast worden op tegelvloeren en hout. Dus ook voor gedeeltelijke renovaties zijn er tal van nieuwe mogelijkheden!

 

 

Juist nu is het een mooie tijd om te klussen

Neemt u contact op voor informatie of een prijsopgave

 

 

 

 

 

"Nieuwe vloeren" met 'n oude betonlook
Dit zijn cementgebonden vloeren, ca. 4-5 mm dik, deze dek vloeren kunnen toegepast worden over tegels, voordeel is dat er maar heel dun gewerkt hoeft te worden.

 • betonlookvloer_1
 • betonlookvloer_2
 • betonlookvloer_3

voorbeelden van Beton look van 4-5 mm !

 

 

Lees meer: Decoratieve Betonlook vloer afwerking

Vocht en water in de kelder: hebt u er last van?

huis met vochtprobleemVochtproblemen

Een natte kelder, het het is niet alleen knap lastig ivm de muf ruikende lucht, wanneer u last van optrekkende vocht of water in uw kelder hebt. Ook alles wat u in een kelder wilt bewaren wordt na verloop van tijd aangetast en kunt u weggooien.

Dat is echter niet nodig! Met een gedegen aanpak kunt u het vochtproblemen echt weer uit uit kelder weren, zodat droge en koele opslag en ander gebruik weer mogelijk is.

Ook op andere plaatsen in huis kunnen vochtproblemen aanwezig zijn.

Vochtproblemen kunnen in een woning onstaan wanneer vochtige lucht door onvoldoende ventilatie blijft hangen. Dit vocht kan afkomstig zijn van bijvoorbeeld koken, douchen of afwassen.

Sommige woningen hebben echter ook door een bouwkundig gebreken vochtproblemen. Door verbeteringen in bijv afwerking muren, het op juiste wijze behandelen van kieren en naden, herstellen van metselwerk etc is een afname in vochtproblemen te realiseren.

Vochtproblemen in huis is slecht voor de gezondheid. Veel klachten kunnen voorkomen worden als het in huis droger zou zijn geweest. Wanneer een ruimte of wand te lang nat is komen er zouten vrij.  Na verloop van tijd onstaan schimmels en dan zwammen en die zwerven door heel het huis.

Hulp bij water in de kelder?
Wilt u water of vochtproblemen in de kelder of andere woonruimtes goed aanpakken, schakel dan de hulp van een expert in.

Deze zal je voorzien van een goed advies. Ook kan hij de kelder doeltreffend waterdicht maken. Dan ben je voor altijd van dat water af.

Wij werken nauw samen met experts zoals Maurice van den Ijssel Techma Bouwspecialiteiten.

Project voorbeeld vochtproblemen:

Natte Kelder/ souterain met behoorlijke vocht/ lekkage problemen

 

 • Kelder_weert20132
 • Kelder_weert20133
 • Kelder_weert20134
 • Kelder_weert20135
 • Kelder_weert20136
 • Kelder_weert20137
 • Kelder_weert20138

 

 

Nieuwe creatieve mogelijkheden voor Homestyling

 • tekst/muurschilderingen aanbrengen
 • zuilen of wanden bekleden met zilver/goud
 • bladgoud aanbrengen
 • vaas of meubels van beton ciré

betoncire vaas ter decoratie

home decoration 1657Home tekst muurschildering1662

 

 

Lees meer: Nieuwe creatieve mogelijkheden voor Homestyling

Leemstuc

Leemstuc DenDungen 2010 6Leem heeft bijzondere natuurlijke kwaliteiten. Het is dampdoorlatend en kan daardoor vocht en warmte reguleren in een ruimte waar dit als wandafwerking is toegepast . Een vochtige ruimte zal minder klam aanvoelen omdat een teveel aan vocht geleidelijk door de leem wordt opgenomen en pas weer vrijgegeven wordt als de lucht in de ruimte droger is.

Leemstuc wand met prachtige trap

Leem doet dit ook ook bij warmte en koude. Leem blijft koel in de zomer en voelt warm in de winter. Hoe groter/ dikker de massa leem, hoe groter dit regulerende effect zal zijn.  De ondergrond is hierbij medebepalend.

Leem heeft als bestanddelen klei en zand. Klei heeft van nature een schimmelafstotende werking. Bovendien is klei van nature anti-statisch.

De leemstuc afwerking maakt zeer fraaie en natuurlijke wanden met een prachtige warme uitstraling mogelijk.

De leemfinish is ongeveer 3-4 milimeter dik deze wordt aangebracht over de laag basisleem en kan in vele kleurschakeringen aangebracht worden.

Tierrafino Finish is een 100 % natuurlijk bouwmateriaal samengesteld uit verschillende soorten zand en gekleurde klei. De grondstoffen worden uit diepe aardlagen gewonnen en komen uit verschillende klei- en zandgroeven in Europa. Ze zijn gegarandeerd onvervuild. Tierrafino Finish bevat geen enkele chemische toevoegingen of kleurpigmenten.

De hechtcapaciteit, de duurzaamheid en kleurechtheid zijn alle natuurlijke eigenschappen. Tierrafino Finish is niet brandbaar en is qua sterkte vergelijkbaar met kalkmortelstuc.

Daglicht brengt op bijzondere wijze de eigen structuur van Tierrafino naar voren. De muur heeft een doorleefd karakter. Fel zonlicht wordt door een Tierrafino-muur getemperd. Hier vindt u, in PDF formaat het Technisch Merkblad van Tierrafino Finish inclusief ondergronden-overzicht.

 

Lees meer: Leemstuc

Workshop of zelf mee helpen?

workshops betoncire, tadelakt, pandomowall, leemstcuIn het verleden organiseerden we met regelmaat workshops in Reusel voor geïnteresseerden die zelf Beton Ciré, Tadelakt of Pandomo Wall of leemstuc wilden leren aanbrengen.

We zijn hier echter mee gestopt.  In een middag een volleerd vakman worden en daarna een project met een positief resultaat af ronden, blijkt in de praktijk toch veelal lastiger dan gedacht.

Maar in overleg  is het nu ook mogelijk om per project te kijken wat we wel samen kunnen doen en zo tevens te  besparen op het budget in uw geval.

 

 

Wat ons betreft staan diverse mogelijkheden open:
 • Samen met ons:
  U besluit een gedeelte van de werkzaamheden zelf te doen, dan kunt u bijvoorbeeld zelf het sloopwerk doen en onze vakmensen de installatie laten verzorgen. Of u helpt al lerend mee met het opzetten van tadelakt, betoncire etc  en wij plaatsen het sanitair etc.

 • Zelf doen:

  U heeft gouden handjes en alle deskundigheid in huis, dan leveren wij bijv  alleen advies en de materialen.

 • Laten doen:
  U wilt liever alles laten doen, dan verzorgen we  ook graag de totale aanleg van uw nieuwe badkamer of keuken.  Het voordeel is dat alles in 1 hand gehouden wordt en u 1 aanspreekpunt heeft.

Bent u geïnteresseerd ?

Adres: Theo Vermeltfoort
Beukenlaan 52
Reusel 5541 VM NL

tel contact: 06 53184022Referentie projecten

tadelaktvught2010septLandhuis_Boxtel_2010

 

Referenties: 

 • In de afgelopen 30 jaren hebben we voor  vele speciale projekten gewerkt  maar hier vermelden we aantal aparte en langdurige projekten: 
 • Rabobank hoofdkantoor - Eindhoven in opdracht van en in samenwerking met van Heijst stukadoors, opleidingsprojekt voor leerlingstukadoors.
 • Witte Dame ( het oude Philips gebouw in  het centrum van Eindhoven) - van Straten aannemers Eindhoven - in opdracht van en in samenwerking met van Heijst stukadoors, opleidingsprojekt voor leerlingstukadoor.
 • Phillips kantoor op High Tec campus - voor van Straten en Bam aannemers - Eindhoven- in opdracht van en in samenwerking met van Heijst stukadoors, opleidingsprojekt voor leerlingstukadoors.
 • Essent hoofdkantoor  in -s'Hertogenbosch voor Bam aannemers - in opdracht van en in samenwerking met van Heijst stukadoors, opleidingsprojekt voor leerlingstukadoors.
 • De Weerde-verzorgingstehuis "de Wissehaege" te Eindhoven - in opdracht van en in samenwerking met van Heijst stukadoors, opleidingsprojekt voor leerlingstukadoors.
 • Diverse villa's voor Janssen bouwbedrijf - Moergestel - Oisterwijk - in opdracht van en in samenwerking met van Heijst stukadoors, opleidingsprojekt voor leerlingstukadoors.
 • Diverse tadelakt projekten - badkamers particuliere opdrachtgevers - Moergestel - Eindhoven.
 • Boerderij Vesthoeve voor Adriaans bouwbedrijf   - Middelbeers.
 • Diverse tadelakt-en betonlook projekten  voor Wendy Schoenaker -in opdracht van en in samenwerking met Wendy Schoenaker Decorateurs.
 • Boerderij in oude landhuisstijl - stukadoren - particuliere  opdrachtgever - Boxtel.