Een uitdagende klus om zowel binnen als buiten de juiste locale sfeer goed over te laten lopen.


In opdracht van HOFFZ INTERIEUR

Douche probleem lekkage

Een mevrouw belde met een vraag: "Er zitten een paar scheurtjes, hele kleine scheurtjes. Maar wel in een voeg van de tegelvloer.  Kunt u eens komen kijken?  Want ik wil aankomend weekend overhuizen."

Een badkamer of toilet renoveren met weinig of geen sloopwerkzaamheden van tegels?

U wilt geen stof, puin en herrie in huis of gebouw? Een snelle opvolging van diverse werkzaamheden, waardoor tijd bespaard wordt en ruimten snel weer beschikbaar zijn?

Impressie toilet showergroep renovatie bamboe display Dan is een oplossing met wandpanelen van prachtige visuals binnen handbereik.

Geen tegels ! maar prachtige visuals. Door de optimale sfeer te creëren voelt de bezoeker zich prettiger.

  

 

restauratie werk beton historisch pand den Beosch 2restauratie werk beton historisch pand den Beosch 5

 

Restauratie werk aan verbouwing van monumentaal pand in Den Bosch

Het in originele staat terugbrengen en van naden trekken in cementpleisterwerk.

 

 

Kent u dat? U bent toe aan een nieuwe badkamer en hebt al veel ideetjes en ontwerpen langs zie komen.

Maar de ruimte die je wilt gaan gebruiken heeft natuurlijk niet die rechte wanden en vloeren zoals in de folders om uiteindelijk tot een strak resultaat te komen.

Schuine dakwanden,nissen en hoeken etc. Hoe gaat dat uitpakken?

Wij zijn specialisten in dit soort werk!

Hieronder wat voorbeelden van wandbewerking die uiteindelijk afgewerkt zal gaan worden met een verflaag en coating.

 

Badkamer ondergrond voorbereidenBadkamer ondergrond voorbereiden is belangrijk

gebruik van speciale hechtmortel bij boograam in passiefhuisJohan en Corrie van der Stoel zijn met veel passie in Oerle hun houtgestookte passiefhuis aan het bouwen.

Voor ons een extra uitdaging om d.m.v. goede samenwerking en afstemming  m.b.t. de speciale eisen die o.a. luchtdicht bouwen met zich meebrengt , uiteindelijk een mooi eindresultaat te realiseren.

Door gebruik te maken van speciale hechtmortel zijn we in staat om gaten en overbruggingen bij  ingewikkelde en aparte constructies tot wel 9 cm in 1x te dichten.

Door de korte droogtijd en speciale eigenschappen kan er de volgdende dag al weer verder gewerkt worden.  Dit werkt natuurlijk ook positef uit m.b.t. de snelheid van het verdere afbouw proces.

raamboog bijna klaar

 

kitwerk vervangen fontein

Onze kitwerkzaamheden variëren van het afkitten en waterdicht maken van badkamers, afkitten van trappen, afkitten van keukens, tegelvloeren, betonvloer, natuursteen, galerijvloeren, zwembaden, fonteinen, zowel voor particulieren als bedrijven.


Kitvoegen zijn een belangrijk onderdeel van de afwerking van uw project uitgevoerd in Beton, Betonlook, Beton Ciré,Tadelakt of tegelwanden en vloeren.

In de praktijk van de afgelopen jaren hebben we gezien dat dit kitvoegen alleen door specialisten gedaan kan worden, voor een perfect en blijvend resultaat.

Theo Vermeltfoort verricht deze kitwerkzaamheden in eigen beheer zowel voor het particuliere als het zakelijke segment.

We hebben daarnaast diverse partners met wie we al jarenlang constructief samenwerken o.a. Riny Oerlemans Kitwerken.

Wij leveren uitstekende kwaliteit kitwerk tegen goede prijzen. De kwaliteit van onze producten en onze vakmensen zijn van groot belang voor het uiteindelijk resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kitwerk herstel lekkende fontein

 

Wilt u binnenkort genieten van een unieke nieuwe praktische betonlook vloer in de woonkeuken, hal of badkamer? of uw kantoor of bedrijfsruimte?

 

Badkamer vloer afverwerkingWat dacht u van prachtig decoratieve gepleisterde cementgebonden vloeren, incl. 2 componenten coating.

En het kan ook toegepast worden op tegelvloeren en hout. Dus ook voor gedeeltelijke renovaties zijn er tal van nieuwe mogelijkheden!

 

 

Juist nu is het een mooie tijd om te klussen

Neemt u contact op voor informatie of een prijsopgave

 

 

 

 

 

"Nieuwe vloeren" met 'n oude betonlook
Dit zijn cementgebonden vloeren, ca. 4-5 mm dik, deze dek vloeren kunnen toegepast worden over tegels, voordeel is dat er maar heel dun gewerkt hoeft te worden.

voorbeelden van Beton look van 4-5 mm !

 

 

huis met vochtprobleemVochtproblemen

Een natte kelder, het het is niet alleen knap lastig ivm de muf ruikende lucht, wanneer u last van optrekkende vocht of water in uw kelder hebt. Ook alles wat u in een kelder wilt bewaren wordt na verloop van tijd aangetast en kunt u weggooien.

Dat is echter niet nodig! Met een gedegen aanpak kunt u het vochtproblemen echt weer uit uit kelder weren, zodat droge en koele opslag en ander gebruik weer mogelijk is.

Ook op andere plaatsen in huis kunnen vochtproblemen aanwezig zijn.

Vochtproblemen kunnen in een woning onstaan wanneer vochtige lucht door onvoldoende ventilatie blijft hangen. Dit vocht kan afkomstig zijn van bijvoorbeeld koken, douchen of afwassen.

Sommige woningen hebben echter ook door een bouwkundig gebreken vochtproblemen. Door verbeteringen in bijv afwerking muren, het op juiste wijze behandelen van kieren en naden, herstellen van metselwerk etc is een afname in vochtproblemen te realiseren.

Vochtproblemen in huis is slecht voor de gezondheid. Veel klachten kunnen voorkomen worden als het in huis droger zou zijn geweest. Wanneer een ruimte of wand te lang nat is komen er zouten vrij.  Na verloop van tijd onstaan schimmels en dan zwammen en die zwerven door heel het huis.

Hulp bij water in de kelder?
Wilt u water of vochtproblemen in de kelder of andere woonruimtes goed aanpakken, schakel dan de hulp van een expert in.

Deze zal je voorzien van een goed advies. Ook kan hij de kelder doeltreffend waterdicht maken. Dan ben je voor altijd van dat water af.

Wij werken nauw samen met experts zoals Maurice van den Ijssel Techma Bouwspecialiteiten.

Project voorbeeld vochtproblemen:

Natte Kelder/ souterain met behoorlijke vocht/ lekkage problemen

 

 

 

  • tekst/muurschilderingen aanbrengen
  • zuilen of wanden bekleden met zilver/goud
  • bladgoud aanbrengen
  • vaas of meubels van beton ciré

betoncire vaas ter decoratie

home decoration 1657Home tekst muurschildering1662

 

 

Leemstuc DenDungen 2010 6Leem heeft bijzondere natuurlijke kwaliteiten. Het is dampdoorlatend en kan daardoor vocht en warmte reguleren in een ruimte waar dit als wandafwerking is toegepast . Een vochtige ruimte zal minder klam aanvoelen omdat een teveel aan vocht geleidelijk door de leem wordt opgenomen en pas weer vrijgegeven wordt als de lucht in de ruimte droger is.

Leemstuc wand met prachtige trap

Leem doet dit ook ook bij warmte en koude. Leem blijft koel in de zomer en voelt warm in de winter. Hoe groter/ dikker de massa leem, hoe groter dit regulerende effect zal zijn.  De ondergrond is hierbij medebepalend.

Leem heeft als bestanddelen klei en zand. Klei heeft van nature een schimmelafstotende werking. Bovendien is klei van nature anti-statisch.

De leemstuc afwerking maakt zeer fraaie en natuurlijke wanden met een prachtige warme uitstraling mogelijk.

De leemfinish is ongeveer 3-4 milimeter dik deze wordt aangebracht over de laag basisleem en kan in vele kleurschakeringen aangebracht worden.

Tierrafino Finish is een 100 % natuurlijk bouwmateriaal samengesteld uit verschillende soorten zand en gekleurde klei. De grondstoffen worden uit diepe aardlagen gewonnen en komen uit verschillende klei- en zandgroeven in Europa. Ze zijn gegarandeerd onvervuild. Tierrafino Finish bevat geen enkele chemische toevoegingen of kleurpigmenten.

De hechtcapaciteit, de duurzaamheid en kleurechtheid zijn alle natuurlijke eigenschappen. Tierrafino Finish is niet brandbaar en is qua sterkte vergelijkbaar met kalkmortelstuc.

Daglicht brengt op bijzondere wijze de eigen structuur van Tierrafino naar voren. De muur heeft een doorleefd karakter. Fel zonlicht wordt door een Tierrafino-muur getemperd. Hier vindt u, in PDF formaat het Technisch Merkblad van Tierrafino Finish inclusief ondergronden-overzicht.