Schoonmaken van Beton-Ciré kan met gewone schoonmaakproducten zoals zachte niet bijtende allesreiniger en groene zeep.

Chloor en bleek houdende schoonmaakproducten kunnen de beschermlaag aantasten. Ook anti-kalkmiddelen bij voorkeur niet gebruiken. Evt Bij hoge uitzondering en daarna direct met veel water schoonspoelen zodat het kalk verwijderende product niet te lang op de beschermlaag kan inwerken.

Wanden: Voor de wanden zijn er verder geen bijzonderheden. Kalkaanslag op douchewanden kunt u vermijden door het oppervlak na het douchen te drogen. De anti-kalk middelen slechts in zeer beperkte mate gebruiken.

Douche en badkamervloeren: Zorg ervoor dat er geen plekken ontstaan waar water blijft staan. Met name onder badproducten,wasmanden, matjes etc. De combinatie van zeep houdende producten en water kan na lang inwerken de beschermlaag aantasten.

De coating op de aanrechtbladen is bestand tegen koude en warmere vloeistoffen en vetten. Probeer te voorkomen dat kokend hete vloeistoffen direct in contact komen met het Beton Ciré aanrechtblad.

Vloeren: De Beton Ciré vloeren zijn redelijk kras vast maar het is verstandig om onder stoel en tafelpoten een viltje te plaatsen.